O podjetju

Savne Cafuta - Ekskluzivni zastopnik za EOS

Podjetje Savne Cafuta Ptuj smo specializirano podjetje, ki se ukvarja z zagotavljanjem edinstvenih in kakovostnih savn že od leta 1970. Nahajamo se v čudovitem mestu Ptuj, ki je znano po svoji bogati zgodovini, termalnih vrelcih in prijetnem vzdušju. Naše podjetje se ponaša s širokim naborom savn, ki so zasnovane tako, da strankam omogočajo popolno sprostitev, ohranjanje zdravja in dosego notranjega ravnovesja.

Ponudba:

  • Finska savna: Klasična finska savna, kjer se stranke lahko potijo pri visokih temperaturah, kar pomaga izboljšati prekrvavitev, razstrupljanje telesa in sproščanje napetosti.
  • Infrardeča savna: Infrardeče sevanje omogoča globlje segrevanje telesa, kar lahko prispeva k lajšanju bolečin, izboljšanju imunskega sistema in pospeševanju metabolizma.
  • Bio savna: Mešanica tradicionalne finske savne in Bi-O zeliščne savne, kjer se kombinirajo prednosti suhe in vlažne toplote za optimalno sprostitev.
  • Turška savna: Znana tudi kot parna kopel, turška savna ustvarja vlažno okolje, ki pomaga odpirati pore, čistiti kožo in pomiriti dihala.

Savne Cafuta Ptuj stremimo k temu, da svojim strankam ponudimo popolno sprostitev in razvajanje v prijetnem okolju. Naš cilj je združiti tradicionalne metode savnanja z modernimi tehnikami, da bi strankam omogočili čim večje koristi za njihovo zdravje in dobro počutje. Naša Ekipa se posveča individualnim potrebam vsake stranke, da lahko ponudimo prilagojene rešitve in nasvete.

Savne Cafuta Ptuj se uvršča med vodilne ponudnike savn v regiji, Sloveniji in sosednjih državah. Naša predanost kakovosti, raznolikosti savn in osebni pristop k strankam nas naredijo za priljubljeno destinacijo za vse, ki si želijo pobegniti od vsakodnevnega stresa in se posvetiti svojemu dobremu počutju.


Savne Cafuta – Ekskluzivni zastopnik za Slovenijo, Hrvaško, BiH, Srbijo, Črno Goro, Makedonijo

Eos se ukvarja z razvojem in proizvodnjo peči, nadzornih enot ter tehnologij ogrevanja za savne.

Lokacija podjetja

Dober glas seže v deveto vas.

Kako vam lahko pomagamo?

Sporočite nam naše želje in svetovali vam bomo idealne rešitve za vas.

Rabite nasvet?

Z našimi izkušnjami vam bomo z veseljem prisluhnili in našli idealno rešitev za vas.